Hradecké KACPU od 31. března nově v budově Na Okrouhlíku
29. března 2022 НОВОСТИ

Hradecké KACPU od 31. března nově v budově Na Okrouhlíku

KACPU - Krajské asistenční centrum pomoci Ukrajině, kde pomáhá i Diecézní charita Hradec Králové, bude od čtvrtka 31. března 2022 fungovat nově v krajské budově Na Okrouhlíku 1371, Pražské Předměstí, Hradec Králové. Upozornění: ve středu 30. března 2022 KACPU přeruší provoz ve 12:00 hodin z důvodu stěhování do nových prostor.

Po měsíci provozu v hradeckém Aldisu, kde centrum zaregistrovalo na 10 tisíc uprchlíků, se přestěhuje do administrativní budovy poblíž autobusového terminálu a hlavního nádraží.

Stěhování centra proběhne ve středu 30. března v odpoledních hodinách, kdy je počet příchozích uprchlíků zpravidla nižší. Během stěhování bude provoz KACPU do následujícího dne přerušen. Plně zprovozněno by mělo být ve čtvrtek 31. března v dopoledních hodinách.

Nové prostory KACPU najde v krajské budově na adrese Na Okrouhlíku 1371, Pražské Předměstí, Hradec Králové - UKÁZAT NA MAPĚ.

Rozprostírat se bude ve dvou podlažích, kdy u vstupu vedle recepce bude čekárna a místo pro vyřízení žádosti o ubytování, v 1. nadzemním podlaží pak bude probíhat veškerá administrativní část registrace.

Více také na webu Krajského úřadu Hradec Králové zde.

Sledujte také facebook KACPU.

vlajka_ukrInformace v ukrajinštině ke stažení zde.

KACPU HK Na Okrouhlíku